Vene välisminister: USA soovib Putini kõrvaldada, ja see on ohtlik

USA ähvardab Putini füüsiliselt kõrvaldada, ütles Venemaa välisminister Sergei Lavrov.

„Washington läks kõige kaugemale: seal ähvardasid mõned Pentagoni „nimetud ametnikud” Kremlit „pea maharaiumise hoobiga”. Tegelikult räägime Vene riigipea füüsilise kõrvaldamise ohust. Kui keegi selliseid ideid tegelikult välja saadab, peaks see keegi väga hoolikalt mõtlema selliste plaanide võimalikele tagajärgedele,” ütles Venemaa välisminister kohalikule meediale.

Venemaal märgitakse, et USA valitsuse ametlikud esindajad, sealhulgas president Joe Biden isiklikult, on korduvalt öelnud, et nad ei püüa Vene režiimi kukutada, hoolimata selle tegevuse sügavast taunimisest.

Lavrov lisas veel, et USA ja NATO tahavad „võitu lahinguväljal” Venemaa üle selleks, et riik hävitada.

Kommentaarid
(Külastatud 888 korda, 1 külastust täna)