Vene endine president hoiatab Läänt: See, mis venelasele hea, on sakslase jaoks surm

Vene maa endine president, praegune julgeolekunõukogu esimees Dmitri Medvedjev hoiatas sotsiaalmeedia Läänt sõnadega: See, mis venelasele hea, on sakslase jaoks surm.

Medvedjev edastas sotsiaalmeedias järgmise sõnumi:

„Täna jõustus lääneriikide otsus keelata Venemaa nafta tarnimine hinnaga üle 60 dollari barreli kohta. Need meie „sõprade” tegemised meenutavad mulle karja linnarahvast, kes pärast šnapsi vorsti ja õllega esimest korda jäisesse vette ronivad. Me tahame end jahutada. Mõned neist saavad kiiresti kaineks ja hüppavad välja. Mõned õpivad külmas vees ujuma, kuid väga halvasti (jääaugus on raske õppida). Ja mõni vajub ära. Ja nad maetakse, tõstes süngeid tooste, et nad langesid ebavõrdses lahingus Vene karu ja kindral Moroziga. Noh, seal nad lähevad! See, mis venelasele hea, on sakslase jaoks surm.

See on lihtsalt hämmastav, kuidas inimestele meeldib pidevalt sama reha otsa astuda, püüdes hindu reguleerida, et poliitilist kasu lõigata. Need katsed lõppevad alati toote turult kadumise või hinnatõusuga. Keegi ju ei tühistanud hinnaseadust. Nii saab olema ka naftaga. Muidugi ei kao see kuhugi, aga hindadega juhtub midagi kujuteldamatut. Mida, muide, keegi täpselt ei tea, aga ma tahan väga proovida külma vette pääseda, et hiljem oma otsustusvõimet valimistel näidata. Üks on selge – tarbijale sellest kasu ei ole, see on kindel. Nii et laske neil varuda šnapsi, vatitekke ja veeboilereid. Kõik on ees, talv on alles alanud.”

Kommentaarid
(Külastatud 856 korda, 1 külastust täna)