Ukraina väejuht: valmistutakse pealetungiks riigi põhjaosas – raskeimad lahingud on alles ees

Ukraina vägede komandör ütles telekanalile Sky News, et väed valmistuvad võimalikuks Venemaa rünnakuks Ukraina põhjaosale. See tähendab Ukraina ründamist Valgevene poolelt. Kindralmajor Andri Kovaltšuk märgib, et Venemaa võib veebruaris, agressioonisõja alguse aastapäeval rünnata uuel rindel.

Praegu on agressioonisõja rinded koondunud Ukraina idaossa: kirdesse, itta ja kagusse. Ründesõja alguses võttis Venemaa sihikule Kiievi põhjas. Siiski on komandöri sõnul Ukraina paremini ette valmistatud ja venelased „ei saa niisama sisse tulla nagu toona”. Valgevene ühinemist sõjaga on arutatud ka Ukrainas.

Komandör hoiatab Läänt, et kõige ägedamad lahingud on alles ees.

Kommentaarid
(Külastatud 524 korda, 1 külastust täna)