Ukraina president ja rahvas valiti ajakirja Time aasta tegijateks – Zelenskil on suurem visioon kui lihtsalt Ukraina vabastamine

Ajakiri Time valis aasta persooniks Ukraina presidendi Volodõmõr Zelenski ja ukraina rahva teotahte.

Zelenski ütles intervjuus ajakirjale Time, et tema visioon on laiem kui lihtsalt Ukraina vabastamine.

Zelenski ütles, et tänavune sissetung on kõigest viimane Venemaa katse viimase sajandi jooksul Ukrainat alistada. Zelenski eesmärk on muuta see viimaseks, isegi kui see nõuab palju rohkem aega ja ohverdamist.

Zelenski ütles, et on liiga vara hinnata, kas seda eesmärki on võimalik saavutada. „Hiljem mõistetakse meie üle kohut,” ütles ta. „Ma ei ole seda meie riigi jaoks suurt ja olulist ettevõtmist lõpetanud. Mitte veel.”

Kommentaarid
(Külastatud 238 korda, 1 külastust täna)