Ukraina luure ei näe praegu ohtu Valgevene poolt

Praegu on Valgevene territooriumile kogutud ainult kaitserelvastust, ütles Ukraina kaitseministeeriumi sõjaväeluure juht Kõrõlo Budanov, teatab Censor.NET viitega väljaandele Ukrinform.

„Praegu Valgevenest rünnakut Ukrainale ei tule. Nad absoluutselt ei taha seda teha. Kõik see, mis meie meediaruumis Valgevene temaatikat puudutab, on Venemaa info-erioperatsiooni kaja. Selle operatsiooni põhieesmärk on külvata ühiskonnas paanikat ning suunata meie jõud ja vahendid eemale tegelikust lahingutegevusest eesliinil, kus tegelik lahingutegevus toimub. Meie pealetung jätkub. See on ainus eesmärk, mida nad püüavad saavutada,” selgitas Budanov.

Luurejuhi sõnul on Valgevene territooriumile kogutud „ainult kaitserelvastust, mida põhimõtteliselt ei saa kasutada ründamiseks”.

Kommentaarid
(Külastatud 249 korda, 1 külastust täna)