Tallinki laev sõitis Rootsis vastu sadamakaid

Tallinki laev MS Baltic Queen põrkas tehnilise rikke tõttu Stockholmis vastu sadamakaid. Laev sõidab liinil Tallinn – Mariehamn – Stockholm.

Laev oli saabumas Stockholmi sadamasse kohaliku aja järgi hommikul kella 10.30 paiku, kui tehnilise rikke tõttu katkes laeval korraks elekter ja see põhjustas mootori seiskumise. Masina seiskumise tõttu põrkas laeva tagaosa vastu vastu sadamakaid, vahendab Iltalehti.

Olukord saadi siiski kontrolli alla ja laeva mootorid läksid käima, misjärel õnnestus laev peatada.

Reisijad võisid sadamasse saabudes märgata väikest „muhku”, kuid kokkupõrge reisijatele suuremat üllatust ei valmistanud. Häire tõttu oli laev umbes 15 minutit graafikust maas. Esialgsel hinnangul oli laeval ja sadamakail pindmisi kahjustusi, mida täpsemalt uuritakse.

Arvatakse, et kokkupõrge õhtust väljumist ei mõjuta.

Kommentaarid
(Külastatud 1,448 korda, 1 külastust täna)