Soomes leiti põlenud maja juurest surnukeha – võib olla seotud kiriku põlenguga

Soomes idaosas Rautjärvis põlesid tänasel esimesel jõulupühal kirik ja elumaja. Elumaja lähedalt leiti surnukeha. Põlengute vahelist seost uurib politsei.

Politsei teatel on üks uurimissuund see, et tulekahjud on omavahel seotud. Sel juhul pole politsei hinnangul uute tulekahjude ohtu. Kagu-Soome politsei peadirektor Harri Horttanainen Iltalehtile seda asja lähemalt ei kommenteerinud.

Siiski öeldakse politsei teadaandes, et kõik variandid on endiselt võimalikud.

Politsei palub infot ka 2020. aasta bordoopunase luukpäraga Opel Astra kohta, mis võib olla seotud tulekahjudega. Tähelepanekuid palutakse jõuluajal Rautjärvi ja Imatra piirkonnas. Tähelepanekutest palutake teatada e-posti aadressil vihjeet.kaakkois-suomi(at)poliisi.fi.

Politsei on alustanud ka esialgseid ülekuulamisi juhtunu ajal kirikus viibinutega.

Kommentaarid
(Külastatud 480 korda, 1 külastust täna)