Kremli siseinfo: Krimmi sillal näidati tegelikult Putini teisikut

Eile esmaspäeval, 5. detsembril näidati meedias, kuidas Vene president Vladimir Putin istus sõiduauto Mercedes roolis ja sõitis mööda Krimmi silda. Kremli siseinfo kanali General SVR andmetel oli tegemist aga teisikuga.

Sotsiaalmeedia kanal General SVR edastas järgmise info:

„Kallid kanali tellijad ja külalised! Eile ilmunud kaadrid Venemaa presidendi Vladimir Putini sarnase mehega Mercedes-Benz autoga üle Krimmi silla sõitmisest peaksid ilmselt näitama riigi juhi enda julgust, remonditava silla turvalisust ja rahvalähedust (suhtlemine ehitajatega). Kuid Venemaa president Vladimir Putin pole viimastel kuudel Krimmi sillal autos istunud ega ka ise ehitajatega esitlustel osalenud, selleks on presidendi teisik, kes näeb tõesti väga Putini moodi välja.

See oli presidendi teisik, keda võis Krimmi silla piirkonnas lavastatud filmimisel näha. Putin ise on piisavalt argpükslik, et sellistel üritustel osaleda, ERITI eelmist Krimmi silla tabamust silmas pidades, rääkimata eilsest rünnakust Venemaa sõjalennuväljadele.

Putin kohtus eile videokonverentsi vahendusel võimu- ja sõjaliste blokkide juhtkonna esindajatega. Kohtumisel arutati nii mehitamata õhusõidukite tabamusi Venemaa territooriumil asuvatele sõjaväelennuväljadele kui ka Venemaa presidendi algatatud ulatusliku raketirünnaku tulemusi Ukraina territooriumil.

Öelda, et Putin oli äärmiselt rahulolematu, tähendab mitte midagi öelda. Rindejoonest märkimisväärsel kaugusel asuvatele sõjaväelennuväljadele suunatud rünnaku fakt põhjustas presidendi negatiivse reaktsiooni, kuid massiivne raketirünnak Ukrainale „nulltulemusega” ajas Putini täielikult endast välja. Peaaegu kogu kohtumise aja „noomis” president sõjaväelise bloki juhtkonda.

Peab ütlema, et Putin propagandakanalite eetris ja Putin kinnisel koosolekul videorežiimis, see on muidugi „taevas ja maa”. Eile väejuhatuse poole pöördudes president sõnu ei valinud ning „f..kuradi pätid… mõned” ja „pestud pedekesed” olid kõige leebemad väljendid.

President lubas „karmi” (Surovõi on vene keeles karm) väepealiku Sergei Surovikini koos tema nais- ja meessugulastega eriti perverssel kujul „kukutada ja kuivatada”, sest galantne kindral „on kõik maha mänginud”. Seda jagus kogu sõjaväelise bloki juhtkonnale üldiselt ja igaühele eraldi.

Tulemuste puudumise tõttu pärast ulatuslikku raketirünnakut Ukraina territooriumile pani Putin suure vastutuse ka sõjaväe juhtkonna õlgadele. Putin lubas kohtumise lõpus, et kui tuleb veel üks eilsega sarnane „läbikukkumine”, siis tulevad selle eest vastutajatele pehmelt öeldes rasked tagajärjed. Sellega lõpetas president koosoleku.

Teisiku vaoshoitus Krimmi sillal väljendiga „Väga ilus” (pole veel päris selge, millele see viitas) ja eilne üliemotsionaalne tiraad tõeliselt Putinilt mõjub muidugi tõsise kontrastina. Putin mõistis eile selgelt, et on ohutsoonis ega saa end enam turvaliselt tunda ei Moskvas, Sotšis ega Valdais. See asjaolu muudab palju.”

Kommentaarid
(Külastatud 1,291 korda, 1 külastust täna)