Kadunuks kuulutatud naine leiti Helsingis tapetuna – surnukeha tõsteti autosse, ohvri abikaasa võeti kinni

Helsingis leiti tapetuna naine, kes oli kuulutatud kadunuks.

Eile tehti politseile teade kadunud inimese kohta. Teate kohaselt ei olnud Ullanlinnas elav 1975. aastal sündinud naine pärast tööpäeva koju naasnud. Kadunu lähedased ja politsei püüdsid eile õhtul naist otsida, vahendab MTV.

Politsei teatel leiti kadunuks jäänud naine täna varahommikul tapetuna. Naine leiti, kui tema surnukeha autosse tõsteti. Surnukeha leidmisega koos pidas politsei kinni 1974. aastal sündinud abikaasa.

Senise info põhjal toimus oletatav tapmine kannatanu ja tema abikaasa korteris. Sündmuste uurimine on alles algusjärgus ning täpsem info sündmuste kohta selgub eeluurimise käigus. Näiteks kahtlusaluse kuriteo motiivi või muude detailide kohta politseil praegu info puudub. Kuriteo toimepanemise viisi ega muid detaile ei saa eeluurimise algstaadiumis avalikkusele avaldada ilma eeluurimist ohustamata, ütles kriminaalinspektor Jari Koski.

Politsei jätkab juhtumi uurimist, viies läbi taktikalise ja tehnilise uurimise.

Ullanlinna on üks Soome hinnatumaid elupiirkondi.

Kommentaarid
(Külastatud 16,666 korda, 1 külastust täna)