VIDEO: Hiina liider võttis Kanada peaministri läbi nagu poisikese

Hiina liider Xi Jinping võttis täna G-20 riikide kohtumisel Indoneesias Bali saarel läbi Kanada peaministri Justin Trudeau nagu poisikese.

Xi heitis Trudeau’le ette, et viimane oli rääkinud edasi nende omavahelise konfidentsiaalse jutuajamise käigus öeldud asju. Trudeau ütles selle peale, et neil on vaba maa, mille peale ütles Xi, et nii ei aeta asju.

Pärast seda vahejuhtumit jättis Hiina liider ära tänase kohtumise Briti peaministri Rishi Sunak’iga, mis oli varasemalt kokku lepitud. Sunakil oli lootus, et kohtumine Hiina liidriga aitab muuta asju maailma poliitikas, vahendab Daily Mail.

Xi ütles Trudeau’le, et kõik, millest nad eile omavahel rääkisid, on lekkinud ajakirjandusse, ja see ei ole ilus, nii ei tehta. Trudeau ainult noogutas selle peale nagu poisike ja lahkus kiiresti pärast Xi noomitust. Ta ütles vaid: Meil Kanadas on vaba ja avatud dialoog. Kui Trudeau oli lahkunud, naeratas Xi kaamerasse. Video on üles võetud Kanada ajakirjanike poolt.

Trudeau oli eile Xi’le rääkinud Hiina sekkumisest Kanada siseasjadesse ja info selle kohta oli lekkinud ajakirjandusse.

Siin on video asja kohta:

Kommentaarid
(Külastatud 1,081 korda, 1 külastust täna)