Venemaal seostatakse viimase aja tulekahjusid USA luure tegevusega

Venemaa parlament riigiduuma kahtlustab USA Luure keskagentuuri CIA-d seotuses Venemaal sagenenud tulekahjudega

„Meie riigi territooriumil võivad salaja tegutseda sabotaažigrupid, mille eesmärk on kaitse- ja energiarajatiste kahjustamine,” märkis parlamendi eelarvekomisjoni esimees Jevgeni Fjodorov.

„Muidugi võib esineda sabotaaži, eriti oluliste rajatiste puhul, kus tuleohutust rangelt järgitakse, mis on seotud sõjalise taristu, kütuserajatiste ja muu säärasega. Keegi üheski armees ei tühistanud sabotaažitööd. Igasugune sõjaajalugu sisaldab endas sabotaaži. Põhimõtteliselt on sellist operatsiooni võimatu täielikult ära hoida, seda saab vähendada. Korraldab neid CIA, sest Ukraina olukorra korraldas USA ja nad kasutavad jätkuvalt sabotööre,” ütles Fjodorov.

Kommentaarid
(Külastatud 487 korda, 1 külastust täna)