Vene opositsionäär: Putinil ei saa raketid veel niipea otsa, neid jätkub vähemalt tuleva aasta keskpaigani

Kuigi palju räägitakse sellest, kuidas Venemaal lõppevad raketid kohe-kohe otsa, tuleb olla realist ja välja öelda, et need ei saa veel niipea otsa. Neid jätkub veel vähemalt kuni tuleva, 2023. aasta keskpaigani, ütles Vene opositsionäär Garri Kasparov.

„Optimistlik jutt, et Putinil saavad raketid otsa, teeb hinge väga meeldivalt soojaks, kuid see ei aita neid, kes praegu pommirahe all kannatavad,” rääkis Kasparov. „Raketid on kahjuks endiselt alles. Arvan, et see pole muidugi lõpmatu arv, kõik arvutused näitavad, et järgmise aasta keskel Venemaa suure tõenäosusega sellise intensiivsusega enam sõjategevust jätkata ei saa, kuid isegi kui nõustume sellise hinnanguga, tähendab see kuudepikkust õudusunenägu,” rääkis Kasparov.

Kasparov ütles, et kõik ressursid, mis Venemaa käsutuses praegu on, neid kasutatakse Ukraina ja ukrainlaste hävitamiseks.

Siin on video asja kohta:

Kommentaarid
(Külastatud 421 korda, 1 külastust täna)