USA, Briti ja Austraalia sõjaväelased harjutavad sõda Venemaa vastu

USA, Briti ja Austraalia sõjaväelased harjutavad USA-s Mojave kõrbes asuval ploügoonil sõda Venemaa vastu.

Ühendkuningriigi eliitväed valmistuvad Mojave kõrbes Venemaa sissetungiks Euroopasse. Briti armee saatis Mojave kõrbesse eliitjalaväerügemendi ja droonioperaatorite rühma, et osaleda Ameerika sõjalistel õppusel, mis simuleerib Venemaa sissetungi Euroopasse, vahendab The Times.

Umbes 450 Briti sõdurit lennutati Californiasse kaks nädalat kestvatele õppustele Fort Irwinis, USA sõjaväebaasis, mis on peaaegu 1000 ruutmiili (2590 ruutkilomeetri) suurune. Õppustel Project Convergence osaleb ka eelmisel aastal moodustatud Briti armee eliitrügement Rangers.

Briti, Ameerika ja Austraalia väed katsetavad uusi lahingutehnikaid, võttes õppust Ukraina sõjast, treenides avatud kõrbemaastikul, mis sarnaneb Ukraina stepi tasasele maastikule.

Kommentaarid
(Külastatud 458 korda, 1 külastust täna)