Ukraina hoiatab, et Iraani droonide vastu puudub piisav kaitse

USA ja Ukraina hoiatasid täna, et Iraan tarnib Venemaale üha rohkem relvi. Ukraina teatel on Iraan Venemaad varustamas suurema hulga lahingdroonidega ning USA peab võimalikuks, et Venemaa võib Iraanilt ka rakette saada.

Ilmselt varustab Iraan Venemaad rakettidega, millest mõnede lennuulatus on 300 kilomeetrit ja mõnedel 700 kilomeetrit. Uudistekanali CNN info kohaselt tarnib Iraan kokku 1000 lähimaa raketti ja lahingdrooni.

Ukraina õhuvägi on väljendanud muret USA luureandmete pärast. Õhujõudude pressiesindaja Juri Ihnati sõnul kasutab Ukraina kõiki vahendeid, et end Iraanis toodetud rakettide eest kaitsta, kuid tundub, et sellest ei piisa.

Praegu ei ole meil nende rakettide vastu tõhusat kaitset. Teoreetiliselt on nende alla laskmine võimalik, kuid meie tehnikaga on see väga keeruline, ütles Ihnat.

Kommentaarid
(Külastatud 420 korda, 1 külastust täna)