Soome president ja peaminister: sõnumid Poolast on tõsised, nüüd on oluliste otsuste aeg

Uudised Poolast on murettekitavad, kirjutab Soome president Sauli Niinistö sotsiaalmeedias.

Täpse ja kinnitatud teabe saamine on praegu ülimalt oluline ning pärast seda on aeg teha järeldusi, märkis president. Olukorda jälgitakse tähelepanelikult.

Poolast tulevad uudised on tõsised, edastas sotsiaalmeedias Soome peaminister Sanna Marin. Ta lisas, et Soome jälgib tähelepanelikult olukorda Poolas ja ootab sündmuste kohta lisateavet. Siis on otsustamise aeg. Seisame Poola kõrval ja reageerime siis, kui meil on vajalik ülevaade olemas. Koos, ühiselt, kirjutas peaminister.

Sõna võttis ka Soome endine peaminister Alexander Stubb. NATO riigi tabamine kahe raketiga, eksinud või mitte, pole kunagi hea. Oluline on jääda rahulikuks. Toetus Ukrainale kasvab, Venemaa poolehoidjad vähenevad, kirjutab Stubb.

Kommentaarid
(Külastatud 212 korda, 1 külastust täna)