PILDID: oluline sild Ukraina lõunaosas on hävitatud

Ukraina allikate andmetel varises Hersoni oblastis kokku Antonivski sild. Avaldatud on fotod, millel on näha, et silla osad on täielikult puudu.

Antonivski sild üle Dnepri jõe on 1,3 kilomeetri pikkune sild, mis asub Hersoni kesklinnast umbes kümne kilomeetri kaugusel. Järgmine lähim maanteesild üle jõe asub Hersoni linnast enam kui 70 kilomeetri kaugusel.

Seni on ebaselge, mis põhjustas silla kokkuvarisemise. Ametlikult ei ole silla kokkuvarisemist kinnitatud.

Neljapäeval teatasid Vene Telegrami kanalid plahvatustest Antonivski sillal.

Ukraina Pravda andmetel oli Vene meedia avaldanud pilte purustatud sillast ja sellest, et Vene väed on silla hävitanud. Ukraina Pravda tsiteeris Komsomolskaja Pravda reporterit Aleksandr Kotsi, kes postitas Telegrami video kohast, kus tema sõnul oli hävinud kaks lõiku. Kots väidab videos, et venelased lasid silla õhku, kui Hersonist idakaldale taganesid.

Venemaa teatas, et tõmbub Hersonist tagasi Dnepri jõe idakaldale ning Antonivski sild on olnud üks märkimisväärsemaid teid üle jõe. Silla seisukorras pole aga kindlust olnud, sest Ukraina on sillale sooritanud mitmeid raketirünnakuid.

Siin on pildid asja kohta:

Kommentaarid
(Külastatud 8,586 korda, 1 külastust täna)