KURIOOSUM: Kas Ukraina tulistab Poolat ja oma energiaettevõtteid?

Ukraina juhtkond väitis eile, et õhutõrje suutis alla tulistada praktiliselt kõik Vene raketid. Samuti teatasid Ukraina juhid, et Poolas plahvatasid Vene raketid ning jutud, et tegemist oli Ukraina rakettidega on Vene propaganda ja väljamõeldis.

Nüüd on selgunud, et Lääs on kaasa läinud Vene propagandaga, kuna NATO on kõrgeimal tasemel kinnitanud, et Poolas ei plahvatanud Vene vägede poolt tulistatud, vaid hoopis Ukraina raketid.

Nüüd aga kinnitas Ukraina energiafirma Ukrenergo, et eilne teisipäevane, 15. novembri rünnak oli seni kõige laastavam Ukraina energeetika jaoks. Kahjustada said paljud objektid üle terve Ukraina, mistõttu on väga paljudes kohtades häiritud või üldse kadunud elektrivarustus. Energiafirma soovitab inimestel varuda vett ja laadida akupangad, sest elekter võib kaduda pikaks ajaks.

Kui aga peaks tõele vastama, et pea kõik Vene raketid suudeti alla tulistada, ja et Poolas plahvatasid hoopis Ukraina raketid, siis kas see tähendab, et Ukraina ise tulistab oma energiaettevõtteid?

Kommentaarid
(Külastatud 1,400 korda, 1 külastust täna)