Briti luure: Venemaa kasutab Ukrainas tuumarelvade jaoks mõeldud rakette

Venemaa kasutab Ukrainas tuumarelvade jaoks mõeldud rakette, edastab Briti luure sotsiaalmeedias.

Tõenäoliselt eemaldab Venemaa tiibrakettidelt tuumalõhkepead ja tulistab rakette Ukraina pihta, edastab Briti sõjaväeluure riigi kaitseministeeriumi poolt avaldatud aruandes. Avalikest allikatest saadud teabe kohaselt on Ukrainasse tulistatud 1980ndatel aastatel tuumarelvade jaoks välja töötatud rakette.

Briti sõjaväeluure hinnangul kõnealused raketid olulist kahju ei tekita, mistõttu tekib kahtlus, et Venemaa kasutab rakette Ukraina õhutõrje eksitamiseks. Raport hindab, et Venemaa tegelikest kavatsustest hoolimata toob nähtus välja Venemaa kaugmaarakettide varude ammendumise.

Kommentaarid
(Külastatud 404 korda, 1 külastust täna)