VIDEO: räägivad rindele saadetud Vene kriminaalid

Sotsiaalmeediasse on pandud videod, kus räägivad rindele saadetud Vene kriminaalid. Nad on osa vangidest, kes värvati rindele ja kellele on lubatud sõjas osalemise eest vanglast vabanemist.

Esimesena räägib Karjala vabariigist Petrozavodskist pärit noormees, kes tervitab kõiki, kes teda tunnevad. Ta räägib, et tal avanes võimalus, mitte istuda, vaid sõdida kodumaa eest. Ta kasutas seda võimalust ja ei kahetse. „Me lähme edasi, meiega on tõde ja me võidame,” räägib mees.

Teisena räägib mees Veliki Novgorodist, kes tervitab kõiki korrakaitsjaid ja neid, kes temast kolooniasse maha jäid. „Ärge kuulake igasugu jutte,” räägib mees, „minge ja sõdige. Kui ei tule teie meie juurde, tuleb vaenlane meie kõigi juurde.”

Kolmas mees tuleb Dzeržinski linnast Nižni Novgorodi oblastist. Mees räägib, et on rahul ja ei kahetse, et sõdima läks. Ta kutsub ka teisi liituma. Munder ja kõik muu antakse. Tervishoid on samuti korras.

Videod on siin:

Kommentaarid
(Külastatud 1,139 korda, 1 külastust täna)