Kremli siseinfo: Putinit vaevavad pidevad köhahood ja iiveldus, lisaks olevat tal vähk

Vene valitsuse siseinfo andmetel on president Vladimir Putini lähedased mures tema pidevate köhahoogude, iivelduse ja isu puuduse pärast. Lisaks põeb ta väidetavalt vähki.

Lähedased on mures, kuna Putin on muutunud kõhnaks ja köhib pidevalt. Lisaks ollakse Vene juhtkonnas mures Putini tervise pärast, edastab Kremli siseinfo allikas Telegrami kanalis General SVR. Lisaks põeb Putin väidetavalt vähki, kuigi Kreml on selle info ümber lükanud, vahendab Daily Mail.

Vaatamata sellele, et Venemaa president on märkimisväärselt näost pundunud, on ta siseinfo allikate väitel viimastel kuudel kaotanud ligi 8 kilo.

Putin oli täna peaministri asetäitja Dmitri Tšernõšenkoga kohtudes vaikne ja tundis end monotoonsel toonil rääkides ebamugavalt, kuna teda häirisid köhahood.

Putin kohatas siis, kui jutt oli annekteeritud Ukraina piirkondade spordivarustusest, ja jätkas kähku rääkimist, nagu üritaks köha varjata ning võimalikult kiiresti edasi liikuda.

Telegrami kanal, mis ei esitanud Putini kehva tervise kohta tõendeid, teatas:„Nii Putin ise kui ka tema sugulased ja ka arstid on mures presidendi köhahoogude, samuti pideva iivelduse ja isu puudumise pärast, mis on tingitud ravimitest ja spetsiifilisest dieedist [onkoloogia] jaoks.”

„Viimaste kuude jooksul on Putin kaotanud kaheksa kilogrammi ja presidendi ümberkaudsed on mures, et tema kõhnust ja püsivat köha, mis on märgatav, hakkab eliit pidama märgiks juhi kiiresti halvenevast tervisest.”

Putinit nähti reedest pühapäevani vaid üks kord – perioodil, mil ta väidetavalt läbis tervise halvenemise tõttu arstliku läbivaatuse – veebikohtumisel endise GULAGi piirkonna Magadani kuberneri Sergei Nosoviga.

Kuid sageli arvatakse, et sellised kohtumised on „konserveeritud” – salvestatakse varasemal kuupäeval, redigeeritakse ja seejärel edastatakse otseülekandena.

Kanal General SVR on lisaks väitnud, et Putin on eriti halvas tujus oma vägede halva tegutsemise pärast sõjas, sõimates ja seejärel katkestades kaitseminister Sergei Šoigut hiljutisel veebikohtumisel.

Väidetavalt kasutas Putin karjeid ja roppusi ning katkestas seejärel kõne keset köhahoogu.

„Pärast Šoigu videokonverentsil osalemise katkestamist hakkas Putin vestlema teiste sõjaväebloki juhtkonna esindajatega, kuid ei saanud tugeva köhahoo tõttu jätkata, nii et kohtumine tuli katkestada, kuna president vajas arstiabi,” edastas Telegrami kanal, millel on väidetavalt Kremli allikad.

Varasemal kohtumisel öeldi Putinile, et lennuki Su-30 kaotus, milles hukkus kaks katsepilooti, ​​ei olnud tõenäoliselt sabotaaž.

Telegrami kanal ei täpsustanud, kes Putini sugulastest tema seisundi pärast väidetavalt mures on.

Jutud Putini kehva tervise kohta hakkasid levima pärast seda, kui ta andis 24. veebruaril käsu oma sõjalistele jõududele Ukrainasse tungida.

Suvel kujutati Venemaa presidenti pühkimas ühe käega kohmetult näolt sääski, samal ajal kui teine ​​käsi rippus lõdvalt tema kõrval.

Samamoodi näis 70-aastane Putin maikuus Moskvas toimunud võidupüha paraadil kõndivat longates ja tal oli süles tekk, samas kui aprillis nähti teda Šoiguga televisioonis ülekantud kohtumisel lauast kinni hoidmas. Pärast seda oli jutt, et Putin sureb kohe ära. Hiljem on väidetud, et Putin ongi surnud juba ja teda asendab teisik või lausa mitu teisikut.

Kanal General SVR on pikka aega väitnud, et Putin põeb raskekujulist maovähki, Parkinsoni tõbe ja skisoafektiivset häiret. Neid väiteid ei saa kontrollida, kuid see allikas oli üks esimesi, kes teatas Putini hiljutisest mobilisatsioonist.

Väidetavalt on kanali autoriks eksiilis viibiv endine Vene kindralleitnant, kes kasutab varjunime Viktor Mihhailovitš.

Eelmisel nädalal jäi Putin pildile külaskäigul Moskvast kagus asuvasse Rjazani piirkonda koos kaitseminister Sergei Šoiguga, kus ta tulistas äsja välja töötatud snaipripüssist, mis oli üks tema üha haruldasemaid esinemisi, mille eesmärk oli tõsta Vene vägede moraali.

Kõrvakaitseid ja kaitseprille kandes lamas Putin võrgu all ja tulistas mitu lasku Vene SVD snaiperrelvast.

Samuti filmiti teda rääkimas ohvitseridega, surudes nendega kätt ja soovimas neile „palju edu”.

Treeninglaager on mõeldud äsja mobiliseeritud venelastele, riikliku video eesmärk on tõsta Ukraina sõja jätkudes moraali.

Kommentaarid
(Külastatud 1,462 korda, 1 külastust täna)