Kas see on lõpp? Ukraina väed pole viimased 3 nädalat grammigi edasi liikunud

Veel paar nädalat tagasi rääkisid asjatundjad kindlas kõneviisis sellest, kuidas Vene vastupanu on täielikult kokku kukkunud ning mõne nädalaga on Ukraina väed vabastanud Läänest saadetud relvade abil kogu Ukraina territooriumi, kaasa arvatud Donbass ja Krimm ning sõda on läbi.

Asjatundjatesse uskujad on pidanud paraku pettuma. Tänane reaalsus on hoopis see, et Ukraina väed pole viimaste nädalatega grammigi edasi liikunud ning edu on saatnud hoopis Vene vägesid, mis on edasi liikunud Ukraina idaosas Bahmuti piirkonnas. Sõja lõppu pole veel kusagil näha.

Sotsiaalmeedias kommenteeritakse, et Ukraina väed kandsid Harkivi ja Hersoni piirkonnas korraldatud vasturünnakutes väga suuri kaotusi, mistõttu on edasine võitlus pikaks ajaks pärsitud.

Nüüd kardetakse hoopis seda, et Ukraina vastupanuga on peagi kõik. Arvatakse, et kui Ukraina vastupanu kokku kukub, siis sisenevad Poolast ja Leedust Ukrainasse NATO väed ning läheb suuremaks madinaks Venemaa ja NATO vahel. NATO on andnud teada, et Ukrainal ei saa lasta sõda kaotada.

Kardetakse ka seda, et lähiajal õhivad kas Vene või Ukraina väed Kahhovka tammi Dnepri jõel Ukraina lõunaosas, mis toob kaasa suure üleujutuse. Seetõttu evakueeriti Vene vägede kontrolli all olevast Hersonist elanikud.

Nii Lääne kui Vene poolelt tuleb väga vastuolulist infot, aga üks on selge: sõja ajal valetavad kõik ning uskuda ei saa mitte kedagi, sest kogu info on sõjapropaganda.

Kommentaarid
(Külastatud 2,373 korda, 1 külastust täna)