Imelik lugu: Ukraina võimude poolt surnuks kuulutatud mees käib ringi mööda Vene vanglaid ja värbab seal sõdureid

Vene presidendi Vladimir Putini „kokaks” kutsutud ettevõtja, Wagneri sõjalise rühmituse juht Jevgeni Prigožin käib ringi mööda Vene vanglaid ja värbab seal Ukrainasse sõdima uusi võitlejaid.

Loo muudab imelikuks asjaolu, et Prigožin peaks Ukraina võimude info kohaselt olema juba tükk aega surnud. Samas aga selgub sotsiaalmeediasse pandud videost, kuidas mees käib ringi ja peab vanglates sütitavaid kõnesid.

Videos räägib Prigožin, et kui pärast vestlust selgub, et on kahtlused, siis pole vaja kuhugi sõita. „Meil on vaja ainult neid, kes on veendunud, et tahavad sõdida. Et talle see meeldib ja talle on seda vaja. Tema vorm võimaldab seda.”

Samas, nagu märgib Prigožin, pole midagi häbenemisväärset selles, kui otsustatakse loobuda. See pole argpükslus, vaid teadlik otsus. „Aga kui te tulete meiega, siis tagasiteed enam pole. Tsooni enam keegi ei naase.”

Video on siin:

Kommentaarid
(Külastatud 832 korda, 1 külastust täna)