Ukraina naine võeti kinni kahtlustatuna oma mehe asukoha venelastele edastamises

Ukrainas võeti kinni naine, keda kahtlustatakse oma rindel oleva mehe asukoha edastamises Vene vägedele.

31-aastane naine elas Dnipropetrovski oblastis. Ta oli edastanud venelastele infot Ukraina hoonete ja relvastuse aukoha kohta, samuti Ukraina vägede positsioonide kohta Donetski ja Zaporižja oblastites, vahendab Guardian.

Ukraina ametivõimude andmetel küsis naine oma mehelt andmeid mehe üksuse ja teiste üksuste asukoha kohta rindel. Pärast seda oli naine edastanud andmed Vene sõjaväeluurele ning Venemaa kasutas rünnakutes seda infot ära.

Ukraina ametivõimude info kohaselt tegi naine seda vaatamata asjaolule, et oli abielus Ukraina sõjaväelasega ja neil on ühine poeg.

Kommentaarid
(Külastatud 460 korda, 1 külastust täna)