See ei saa olla tõsi: Moskvas võeti noor naine kinni Ukraina hümni kuulamise eest

Moskvast tulnud teadete kohaselt võeti naine kinni, kuna ta kuulas oma korteris Ukraina hümni.

Politsei mõtles välja „kavala kinnipidamisplaani”: nad lülitasid ta korterist elektri välja ning kui naine avas ukse, et minna koridori ja kontrollida kilpi, sisenesid korterisse kaks relvastatud politseinikku ja nõudsid nendaga kaasa jaoskonda tulekut.

Selgus, et naabrid pöördusid politseisse – nad kuulsid, kuidas naine oma korteris Ukraina hümni kuulas.

Sellega aga asi ei lõppenud, järgmisel päeval nõuti naiselt naasmist politseijaoskonda, kus naise tuttava sõnul nõudis politseinik telefoni ekraanisäästjale Venemaa lipu panemist, Z ja V sümbolite õmblemist seljakotile ja liitumist parteiga Ühtne Venemaa.

Kommentaarid
(Külastatud 410 korda, 1 külastust täna)