Soome muusik oma suhte kohta peaministriga: Oleme vaid sõbrad

Soomes on viimasel ajal spekuleeritud, et peaminister Sanna Marini abielu on karil ja tal on suhe muusiku Olavi Uusivirtaga.

Marin ja Uusivirta olid intiimselt koos augusti esimesel nädalavahetusel söögikoha Teatteri ööklubis ning nädal hiljem festivalil Flow. Avalikkuses on spekuleeritud, et neil on suhe, vahendab MTV.

Uusivirta võttis nüüd sõna sotsiaalmeedias, kus edastas järgmise sõnumi: Avalikult on spekuleeritud minu ja peaminister Sanna Marini suhete olemuse üle. Käsi südamel võin öelda ainult seda, nagu asjad on: me oleme sõbrad ja meie vahel pole juhtunud midagi ebasobivat. Ma avalikult seda asja rohkem ei kommenteeri. Head nädalavahetust.

Marin on ümber lükanud väited, et Uusivirta suudles teda tantsimise ajal kaelale. Marin ütles, et pole juhtunud midagi ebasobivat või sellist, millest peaks olema teadlik tema abikaasa Markus Räikkönen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Olavi Uusivirta (@olaviuusivirta)

Kommentaarid
(Külastatud 1,428 korda, 1 külastust täna)