Soome modell vabandab skandaalse pildi avaldamise pärast

Soome modell Sabina Särkkä edastas sotsiaalmeedias vabanduse skandaalse pildi avaldamise pärast paljaste rindadega peaministri residentsis.

Särkkä kirjutab sotsiaalmeedias, et avaldas pildi 10. juulil ja et seda poleks pidanud tegema. Pilt avaldati tema sotsiaalmeedia kanali TikTok kontol.

Pildil on näha kaht naist suudlemas peaministri Kesäranta residentsis, selle taustal on tekst „KESÄRATA 22” (tõlkes: suvetee 22). Naistel on rinnad paljaks tõmmatud ning nende ees on silt kirjaga „Finland”. Pilt on tehtud ruumis, kus peaminister Sanna Marin peab valitsuse tasemel nõupidamisi teiste riigijuhtidega.

TikTokis avaldati samal päeval veel kaks videot, mis on üles võetud samas residentsis ja kus osalevad lauljatar Alma, tema elukaaslane poeet Natalia Kallio, Sabina Särkkä ja sotsiaalmeedia suunamudija Arttu Mustonen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sabina Särkkä (@sabinasarkka)

Kommentaarid
(Külastatud 1,136 korda, 1 külastust täna)