Kas see on märk? Putini jüngrid põletasid pilte Eestil, Läti, Leedu ja Poola lippude ning riigijuhtidega (lisatud video)

Putini jüngrid võtsid Venemaal ette Balti riigid ja Poola ning põletasid pilte nende riikide lippude ja riigijuhtidega.

Nn Putini salk avaldas selle kohta video sotsiaalmeedias.

Putini salga liikmed rääkisid, et tahavad väljendada protesti kõigi Balti riikides suhtes. Eriti aga Läti presidendi Egils Levitsi suhtes, kes olevat öelnud, et tahab vene inimestele rajada koonduslaagrid.

Salga liikmete väitel vabastasid need vene inimesed selle riigi ja võitlesid selle rahva õnne eest. Ühel hetkel aga „selle mehe” meel muutus ja ta läks „oma rahva vastu”, kuna selles riigis elab väga palju vene inimesi.

„Meie rahvas vabastas teid fašismi käest ja kas see on tänu meie rahvale?” küsis Putini salga liige.

Üks teine salga liige rääkis, et nad tahavad avaldada protesti fašismi vastu, natsionalismi vastu, mida praegu esineb paljudes riikides. Nad on end „hästi” näidanud Ukrainas, rääkis naine. Nad teenivad ameeriklasi. Meie (vene) inimesi hävitatakse, rääkis naine.

Kolmas naine rääkis, et väga kurb, et selline asi toimub Balti riikides. Ta on näinud, kuidas hävitatakse mälestusmärke. Kuidas nii saab? Meie väed vabastasid Balti riigid fašismi käest, rääkis naine. Nüüd korraldatakse midagi sellist. Kus on inimlik tänu? Kuidas saab end nii üleval pidada? Olen väga häiritud, lisas naine.

Neljas naine rääkis, et Balti presidendid süüdistavad kõiges venelasi. Need venelased on naise väitel aga kogu aeg võitnud, vabastanud ja aidanud. Ja selle eest meid vihatakse, rääkis naine. Oleme nende vastu, et neil hästi ei läheks, märkis naine.

Viies naine rääkis, et teda häirib see, et Balti riikides eemaldatakse mälestusmärke. Kuues naine rääkis, et on häiritud Balti riikide ja Poola käitumise pärast, seda enam, et kunagi Venemaa päästis need riigid fašismi ja hävitamise eest. Lisaks tõstis Venemaa Balti riigid feodaalsetest arenenud riikide hulka, rääkis naine. Nüüd aga vohab seal taas fašism ja venelased on kõiges süüdi.

Pärast seda põletasid naised ära neil käes olnud pildid Balti riikide ja Poola lippudega. Samuti põletati ära pildid, millel olid kujutatud Eesti peaminister Kaja kallas, Läti president Egils Levits, Leedu president Gitanas Nausėda ja Poola president Andrzej Duda.

Kommentaarid
(Külastatud 1,216 korda, 1 külastust täna)