ARVAMUS: Kolmas ilmasõda on alanud, USA relvadega tapetakse vene lapsi

Kolmas ilmasõda on juba alanud ja USA relvadega tapetakse vene lapsi, kirjutab USA väljaande Newsweek arvamustoimetaja Jason Fields.

Fields kirjutab, et teatud mõttes on tegemist aeglaselt kulgeva sõjaga, kus inimesi kurnatakse. USA-s kerkivad esmatarbekaupade hinnad.

Sõda tähendab seda, et inimesed hukkuvad Ukrainas, aga kannatatakse ka igal pool mujal. Praegu pole teada, kas nn külmast sõjast saab kuum. See ongi praegu peamine küsimus.

USA saadab aktiivselt relvi Ukrainale. See tähendab, et kaudselt osaleb USA praegu vene laste tapmises. Sellele lisandub kübersõda, millega lülitatakse välja generaatorid, nagu tegi Iisrael Iraanis USA abiga. Selle tagajärjel võisid inimesed haiglates surra.

Kas USA on sellest tulenevalt sõjas? Seda on raske öelda. See on nö hall tsoon. Kui rääkida kolmandfast ilmasõjast, siis on USA selleks palju paremini valmis kui paljud teised riigid, sest USA on jõukas. Mõnedes vaesemates Aafrika riikides tähendab toiduainete hinnatõus nälga jäämist. See puudutab nii Aafrikat, Aasiat kui ka Ameerikat. See puudutab tervet maailma.

Kommentaarid
(Külastatud 1,551 korda, 1 külastust täna)