VIDEO: Ukrainas raketirünnakus hukkunud 4-aastase tüdruku ema ärkas haiglas üles, kritiseerib ülejäänud maailma

Sotsiaalmeediasse on pandud video Ukraina lääneosas Vinnitsas toimunud raketirünnakus jala kaotanud Irinast, kelle 4-aastane tütar Liza hukkus.

35-aastane ema süüdistab ülejäänud maailma, mis vaatab pealt, kuidas Ukrainas inimesi ja lapsi tapetakse. „Kui mitu korda oleme palunud õhuruumi sulgemist,” ütles naine, „nad lihtsalt vaatavad pealt.”

Saatuslik raketirünnak toimus neljapäeval, 14. juulil. Sihtmärk oli ohvitseride maja, kus toimus väidetavalt nõupidamine Ukrainale relva-abi andmiseks. Rünnakus hukkus 24 tsiviilisikut, nende seas 3 last. Lisaks said kümned inimesed vigastada.

Siin on video Irinast ja Lizast tund enne saatuslikku rünnakut:

Kommentaarid
(Külastatud 1,473 korda, 1 külastust täna)