Tässä lyhyt opas online kolikkopelien käyttöön

Nettikolikkopelit tarjoavat perinteisiin slotteihin verrattuna uusia tapoja voittaa sekä monimuotoisuutta pelaamiseen. Se voi kuitenkin olla riskialtista, jos tekniikka ei ole kunnossa. Katso täältä vinkit.

Lyhyt opas online kolikkopelien käyttöön

Vanha tuttu markettien seinustoilta – kolikkopeli – on nyt siirtynyt nettiin. Kolikkopelejä on ollut olemassa jo iät ja ajat, ja ne ovatkin nykyään yksi suosituimmista peleistä – varsinkin verkossa, kuten kolikkopelit-netissa.fi, pelattuna.

Mitä kolikkopelejä on olemassa? Ja mitkä ovat bonusvoittolinjat? Perinteiset slotit tarjoavat hupia yksinkertaisuudessaan, mutta verkkopelaaminen tuo mukanaan monimuotoisempaa pelaamista ja uusia tapoja voittaa.

Nettikolikkopelit tuovat mukanaan monimuotoisuutta

Kolikkopelien pelaaminen verkossa on helppoa. Pelataksesi sinun tarvitsee vain asettaa sopiva määrä kolikoita (virtuaalisia tietenkin), vetäistä pyöräytyspainiketta ja odottaa tulosta. Kierroksen jälkeen voit voittaa rahapalkintoja, jatkaa bonuskierrokselle tai olla voittamatta mitään.

Kuulostaa yksinkertaiselta, eikö? Tällä tavalla pelaaminen voi kuitenkin johtaa päättömään, automaattiseen pelaamiseen, jossa rahaa voidaan menettää nopeasti. Jos olet uusi nettikolikkopelien käyttäjä tai huomaat, että rahasi kuluvat nopeasti ilman todellisia tuloksia, tässä kolikkopeli-oppaassa kerromme miten pelata parhaiden mahdollisten tulosten saavuttamiseksi.

Kelat

Jokainen kolikkopeli koostuu sarjasta keloja. Kelojen määrä on aina pariton, joten niissä voi olla joko kolme, viisi, seitsemän tai jopa yhdeksän kelaa. Jokaisella kelalla on erilaisia kuvakkeita tai symboleja. Voitat rahaa, jos kelat pysähtyvät ja asettuvat pyörimisen jälkeen siten, että ne muodostavat voittavan yhdistelmän yhdelle tai useammalle voittolinjalle.

Voittolinjat

Kolikkopelien voittolinjat koostuvat riveistä, jotka kulkevat kelojen poikki vasemmalta oikealle. Voittolinjat voivat koostua symboleista, jotka ovat kaikki samalla rivillä, tai ne voivat olla riveissä, jotka vaihtelevat kiekoilla. Koneissa on yhdestä yli 50:een voittolinjaa.

 • Kaskadikelat

Yhdellä pyöräytyksellä yhteensopivat symbolit häviävät ja tekevät tilaa uusille symboleille, jotka ottavat niiden paikan. Näin yksittäinen pyöräytys voi siis pelin edetessä tuottaa yhä suurempia palkintoja.

 • 243 tapaa voittaa

Esillä useissa eri kolikkopeleissä. 243 tapaa voittaa -käsite tarkoittaa sitä, että ennalta määriteltyjä voittolinjoja ei ole, vaan voitot ansaitaan sen sijaan kolmen tai enemmän samanlaisen symbolin laskeutumisesta vierekkäin.

 • Voitot molempiin suuntiin

Sen sijaan, että voittolinjat kulkisivat vain vasemmalta oikealle, pelaajat voivat voittaa molempiin suuntiin.

 • Megaways

Big Time Gaming -pelivalmistajan julkaisemista Megaway-kolikkopeleistä on tullut varsin suosittuja. Jokainen pyöräytys antaa pelaajille lähes äärettömän määrän voittoyhdistelmiä.

Symbolit ja bonukset

Kolikkopelien symboleilla on määriteltyjä ominaisuuksia, ja niihin kuuluvat ilmaiskierros-, scatter-, wild- ja bonussymbolit. Usein pelit tarjoavat tietyn määrän ilmaiskierroksia, jos kaksi tai kolme määriteltyä ilmaiskierrossymbolia ilmestyy yhdellä kierroksella. Wild-symboleja käytetään voittolinjojen täydentämiseen, sillä ne voivat muuttua miksi tahansa muuksi symboliksi, joka liittyy voittotaulukkoon.

Bonussymbolit lähettävät pelaajan yleensä bonuskierrokselle, kun taas scatterit voivat toimia eri tavoin. Scatterit vaikuttavat usein bonuskierrosten alkamiseen tai mahdollisuuksiisi voittaa ilmaiskierroksia.

Jackpot

Saadakseen progressiivisen kolikkopelin maksimivoiton, on asetettava maksimipanos. Jos maksimipanosta ei tehdä ja voittoyhdistelmä onnistutaan saamaan keloille, pelaaja voittaa pienemmän summan.

Voittotaulukko

Ennen minkä tahansa kolikkopeliautomaatin pelaamista on siihen liittyvä voittotaulukko hyvä käydä huolellisesti läpi. Siinä kerrotaan minkälaisella symboliyhdistelmällä päästään bonuskierrokselle, saadaan voittoyhdistelmä tai ilmaiskierroksia. Siinä kerrotaan myös kuinka paljon tietyllä kierroksella voidaan voittaa, riippuen tietenkin symboliyhdistelmästä ja panoksestasi.

Miten välttää huijaukset ja mikä ihme on RTP?

RTP on lyhenne sanoista return to player percentage (palautusprosentti pelaajalle), ja se määrittää, kuinka nettislotti on ohjelmoitu maksamaan takaisin pitkällä aikavälillä. Onkin suositeltavaa valita peli, jonka palautusprosentti on korkeampi.

Monilla pelaajilla on taipumus jättää tämä huomiotta, mutta se on erittäin tärkeää, jos haluat hyvät mahdollisuudet voittaa. Kun valitset pelin, jossa on hyvä RTP, pelaamisesta tulee kiehtovampaa ja hauskempaa.

Miten välttää huijaukset pelatessa kolikkopelejä verkossa?

 • Tarkista aina pelialustojen lisenssit
 • Tarkista aina arvostelut
 • Suhtaudu epäilevästi tarjouksiin, jotka ovat liian hyviä ollakseen totta
 • Tarkista hyväksytyt maksutavat
 • Pelaa vain johtavien peliyritysten kolikkopelejä

Mitä tehdä voittojen kasvattamiseksi ja tappioiden vähentämiseksi

Monet nettikasinopelit perustuvat sattumaan, joten pelaamisen aikana voi helposti menettää suurenkin omaisuuden. Vähentääksesi mahdollisia tappioita, kannattaa ottaa huomioon muutamia vinkkejä ja käyttää niitä parantaaksesi peliäsi.

 • Pelaa aina peliautomaatteja, joissa on korkein RTP
 • Pelaa sellaisia taitopelejä, jotka ovat tasoosi sopivia
 • Älä juo itseäsi humalaan tai pelaa humalassa
 • Käytä aina oppaita ja kolikkopelien ilmaisversioita apuna
 • Älä pelaa enempää kuin mitä sinulla on varaa menettää
(Külastatud 155 korda, 1 külastust täna)