Ott Tänak sai pärast Rally Estoniat trahvi reeglite rikkumise eest

Eesti rallisõitja Ott Tänak sai pärast Rally Estoniat 1000 eurot trahvi, kuna ei pannud pähe WRC-sarja nokamütsi, nagu reeglid ette näevad.

Tänak saabus auhinnatseremooniale paljapäi. Mütsi polnud peas ka pärast võistlust toimunud pressikonverentsil, vahendab Iltalehti.

Tänak vabandas end sellega, et müts oli märg, seetõttu oli selle pähe panek külma ilmaga ebameeldiv. WRC aga ei andnud armu, kuna teisi sõitjaid see ei seganud. Pressikonverents oli siseruumides ja külm seal ei seganud.

Sõitjad peavad kandma Pirelli logoga nokamütsi. Sponsorikoostöö reeglite rikkumise eest määrati Tänakule 1000 eurot trahvi. Lisaks määrati Tänakule 3000 eurot trahvi tingimisi, kui ta peaks hooaja jooksul veel reegleid rikkuma.

Kommentaarid
(Külastatud 400 korda, 1 külastust täna)