Mikä on paras ikä aloittaa sijoittaminen?

Tärkeimmät syyt aloittaa sijoittaminen varhaisessa iässä

Jos olet varma, että haluat sijoittaa, mutta et ole tietoinen oikeasta ajankohdasta aloittaa sijoittaminen, anna asiantuntijoidemme opastaa sinua oikeaan suuntaan. Monet tutkimukset ja selvitykset osoittavat, että mitä aikaisemmin sijoitat, sitä rikkaammaksi tulet. Oikea aika sijoittamiselle on valmistumisen aikana tai sen jälkeen, noin 20-vuotiaana. Lue lisää tietääksesi miksi!

Sijoittamalla varhaisessa elämänvaiheessa opit taloudellisen riippumattomuuden ja kurinalaisuuden mallin. Varhainen sijoittaminen opettaa todellisen eron sijoittamisen ja säästämisen välillä. Älä koskaan ajattele, että nuori ikä on este sijoittamiselle, sillä et ole koskaan liian nuori sijoittamaan. Nyt sijoitettu pieni rahamäärä tuo enemmän rahaa taskuusi tulevaisuudessa. Voit hakea asiantuntijan näkemystä valitaksesi oikeat väylät sijoitusten tekemiseen.

Alla mainitut syyt viittaavat siihen, että sijoittaminen varhaisessa iässä on hyvä ajatus.

Enemmän palautumisaikaa:

Jos sijoitat varhain ja joudut tappiolle, sinulla on enemmän aikaa korvata sijoitustappio. Sijoittajalla, joka aloittaa sijoittamisen myöhemmässä elämänvaiheessa, on vähemmän aikaa saada tappionsa takaisin. Näin ollen varhaisessa vaiheessa tehdyillä sijoituksilla sijoituksesi arvo ehtii kasvaa nopeammin.

Juuri siksi rahoitusasiantuntijat suosittelevat, että nuoret sijoittajat sisällyttävät salkkuunsa korkean tuoton sijoitusstrategioita, kuten binäärioptioita. Korkean tuoton sijoituksiin liittyy yleensä suuri riski. Tämä tarkoittaa, että tappion sattuessa sinulla on runsaasti aikaa eläkkeelle siirtymiseen asti rakentaa pesämunasi uudelleen. Jos aiot käydä kauppaa binäärioptioilla, muista lukea binäärikaupan oppaita.

Säästä enemmän:

Varhaisessa iässä tehdyillä sijoituksilla kehität tavan säästää enemmän. Mitä enemmän sijoitat, sitä enemmän saat tulevaisuudessa. Jos haluat noudattaa tätä ajatusmallia, sinulla on taipumus säästää enemmän karsimalla tarpeettomia menoja ja ohjaamalla säästyneet rahat investointeihin.

Parantaa riskinottokykyä:

Tutkimukset osoittavat, että nuorilla sijoittajilla on enemmän riskinottokykyä kuin vanhemmilla. Aikuiset sijoittajat ovat yleensä konservatiivisia ja suosivat vakautta, jolloin he välttävät riskialttiita sijoituskohteita. Vanha sanonta kuuluu: “Mitä suurempi riski, sitä suurempi palkkio”. Todennäköisyys saada nuorena komea tuotto kasvaa, kun riskinottokyky on korkea.

Rahan aika-arvo:

Varhain tehdyt sijoitukset johtavat kasvaviin tuottoihin. Rahan aika-arvo kasvaa ajan myötä. Säännölliset sijoitukset, jotka on tehty jo varhaisessa iässä, voivat tuottaa valtavia etuja eläkkeelle jäädessä. Lisäksi varhainen sijoittaminen helpottaa varhaista pääsyä rahoitusmaailmaan. Rahasi kasvavat ajan myötä. Varhaisen sijoittamisen ansiosta sinulla on varaa asioihin, joihin muilla ei ehkä ole varaa tuossa iässä. Tämä asettaa sinut muiden edelle, jotka sijoittavat mieluummin myöhemmässä elämänvaiheessa.

Turvattu tulevaisuus:

Elämässä tulee aikoja, jolloin tarvitset kiireellisesti rahaa väistämättömiin menoihin. Tällaisina aikoina varhaisessa iässä tehdyt sijoitukset voivat osoittautua erittäin käteviksi ja auttaa sinua selviytymään vaikeista ajoista yksin. Tarve lainata rahaa muilta vähenee huomattavasti varhain tehtyjen sijoitusten myötä.

Ryhdy luotonantajaksi:

Varhaisessa iässä tehty sijoitus on todellakin hyödyllinen. Kun sinulla on ylijäämärahaa sijoitettuna, sinulla ei ole koskaan tarvetta lainata rahaa ja joutua jonkun velalliseksi. Kun rahat on sijoitettu oikeisiin sijoituskohteisiin oikeassa iässä, sinulla on rahaa lainattavaksi muille eli sinusta tulee velkoja.

Tue eläkesuunnitelmiasi:

Varhaisessa iässä tehdyt sijoitukset lisäävät todennäköisyyttä saavuttaa taloudellinen vakaus nuorena. Säästäminen eläkettä varten jo 20-vuotiaana eikä vasta 40-vuotiaana on aina parempi ajatus. Eläkkeelle jäämisen jälkeinen elämä on haastavampaa kuin koskaan aiemmin, joten eläkkeelle jäämisen suunnittelu nyt johtaa onnellisempaan elämään eläkkeelle jäämisen jälkeen.

Elämme teknisesti kehittyneessä maailmassa. Sinulla on monia alustoja, joista voit oppia ja tietää, mikä sijoitus on paras. Teknologian käytön ansiosta nuorempana voit sijoittaa väyliin, jotka voivat antaa suuria tuottoja. Sijoitus itsetutkimukseen antaa sinulle itseluottamusta ja auttaa sinua tekemään rohkeampia päätöksiä tulevassa elämässä.

Mitä aikaisemmin aloitat, sitä helpompaa on rakentaa varallisuutta. Kyllä, sinulla on vaikeuksia sijoittaa varhain elämässäsi, koska sinulla ei ole tarpeeksi rahaa. Mutta et voi odottaa aikaa, jolloin asiat tulevat sinulle sopiviksi. Aloita sijoittaminen pienemmillä summilla. Anna aikaa rahojesi kypsymiseen. Sijoittaminen nuorena on paras päätös, jonka voi tehdä elämässään. Älä ujostele ottaa rahoitusneuvojan apua tai ota yhteyttä pankkiin ja kysy asiantuntijan näkemystä.

Kommentaarid
(Külastatud 195 korda, 1 külastust täna)