Kuidas vana Hiina meetodit kasutades saada pikemad ja tervemad juuksed?

Sotsiaalmeedias on kirjeldatud vana Hiina nippi, kuidas riisivee abil saada pikemad ja tervemad juuksed. Väidetakse, et see meetod töötab.

Üks naine kirjeldab TikToki videos, kuidas tema juuksed kasvasid riisivee abil ühes kuus 5 sentimeetrit. inimesed on kirjeldanud, kuidas nad kasutavad oma meetodit: nad kasutavad riisivett ja piserdavad seda juustele.

Hiinas kasutavad naised riisi keeduvett selleks, et juuksed paremini kasvaksid.

Üks TikToki kasutaja kirjeldab, kuidas teha riisivett. Tuleb panna üks klaas läbi pestud riisi puhtasse purki ning valada peale üks klaas vett. Siis tuleb segu loksutada, kuni see muutub piimjaks ja jätta 24 tunniks toatemperatuurile seisma.

Riisi keeduvesi sisaldab E-vitamiini, mis toidab juukseid, aitab kaasa juuste kasvule ja paneb need särama.

@moniquemrapier Reply to @user3027749399470 The best way for NOTICEABLE big growth 🤩 follow for more!💗 #hair #hairtok #hairgrowth #hairtransformation #ricewater #hairloss ♬ Sunshine (The Light) – Fat Joe & DJ Khaled & Amorphous

Kommentaarid
(Külastatud 695 korda, 1 külastust täna)