Karm: naine lamas diivanil surnuna kaks ja pool aastat, enne kui ta leiti

Karm näide tänapäeva üksindusest: 61-aastane meditsiinitöötaja suri ja lamas Londonis oma korteris diivanil kaks ja pool aastat, enne kui ta leiti.

Surnud naise nimi on Sheila Seleoane ja tema juhtum näitab, milleni viib tänapäeval väga levinud üksindus, vahendab Daily Mail.

Praegu uuritakse, kuidas sai juhtuda, et naine oli nii kaua aega jäetud tähelepanuta. Naisest on olemas ainult passifoto.

Surnud naise juhtumiga tegelevad praegu tema kauged sugulased Lõuna-Aafrikast, kellega naine kunagi polnud kohtunud.

Üks naabritest, kes elas naise all olevat kuulnud naise korterist samme veel mitu kuud pärast seda, kui naine oli väidetavalt hinge heitnud.

Kõige kummalisem, et 2019. aastal surnud naise vastu ei tundnud huvi töökaaslased, politsei, kinnisvarahooldusfirmad ega ka Peabody Trust, kellelt naine korterit üüris.

Naine oli sündinud Suurbritannias, aga tema säilmed saadeti sugulastele Lõuna-Aafrikas.

Naine oli surnud loomulikku surma. Samas tekitab küsimusi, kuidas oli naise korterist kuulda samme. Surnud naine avastati, kui tema korteri rõdu uks, mis oli olnud kaks aastat suletud, hakkas järsku tulle käes lahti-kinni käima.

Kui politsei kohale jõudis, siis selgus, et uks oli seestpoolt suletud. Ukse juures oli mitu kuud vana teade selle kohta, et gaas lülitatakse välja. Samas aga mingil põhjusel gaasi välja ei lülitatud.

Kui politsei ukse lahti murdis, leiti naise mumifitseerunud skelett.

Kes võis korteris käia ja miks? Üks võimalus on, et keegi murdis rõdu ukse lahti ja tungis sisse, aga lahkus kiiresti, kui nägi surnukeha. 2021. aasta septembris ja oktoobris olid maja ümber pandud tellingud, et maja saaks värvida. Siis võis keegi neljanda korruse korterisse siseneda.

Üks asjaolu, mis kahtlusi äratab on see, et 2020. aasta oktoobris teatasid naabrid haisema läinud korterist politseile. Politsei läks kohale ja oli saanud korteri elanikuga kontakti ning temaga oli politsei väitel kõik korras. Korteris elanud naine oli selleks ajaks surnud juba vähemalt aasta aega. Jääb mõistatuseks, kes korterist politseile vastas. Politsei andmetel polnud põhjust siis midagi kahtlustada ja korterisse siseneda.

Kommentaarid
(Külastatud 1,398 korda, 1 külastust täna)