VIDEO: sellised on mitu aastakümmet rindades olnud implantaadid (NB! Nõrganärvilistele mittesoovitav)

Plastikakirurg dr Nicole Castellese on pannud sotsiaalmeediasse video sellest, millised näevad välja aastakümneid naise kehas olnud implantaadid.

Videos on näha, kuidas 35 aastat naise kehas olnud implantaadid on purunenud ning lubjastunud. Dr Castellese ütles, et ta on palju näinud, aga isegi tema jaoks oli šokeeriv see pilt, mis avanes, kui ta eemaldas implantaadid 65-aastaselt patsiendilt, kellele olid need paigaldatud 1985. aastal.

Implantaadid olid kehas purunenud ja lubjastunud ning tõmbunud pruunikaks. Videos on näha, kuidas implantaatidest lekib silikooni.

Arst märkis, et üks teine arst oli soovitanud patsiendil need sees hoida ja see polnud just kõige parem nõuanne. Patsient oli lasknud teha rinnapildi enne arsti juurde tulekut ja selt selgus, et üks implantaatidest oli purunenud.

@withdrnicole Patient with 35+ year old implants. The capsule had hardened and calcified. A plastic surgeon in the 90s recommended she keep them. #implantrupture #capsularcontracture #explantsurgery #capsulectomiatotalenbloque #breastimplantilless #breastimplants ♬ Oh No – Kreepa

Kommentaarid
(Külastatud 876 korda, 1 külastust täna)