Vene ekspresident viskab õli tulle: Kes ütles, et Ukraina on kahe aasta pärast olemas?

Vene endine president, praegune Julgeolekunõukogu aseesimees Dmitri Medvedjev märkis kommentaariks Ukrainale relvastuse andmisel, et paari aasta pärast ei pruugi Ukrainat enam olemaski olla.

Medvedjev kirjutas sotsiaalmeedia kommentaarides, et ta luges uudist, kuidas Ukraina kavatseb hakata USA-ga sõlmitud lend-lease’i kokkuleppega seoses maksma saadud abi eest kahe aasta pärast. Vastasel korral külmutakse eeloleval talvel lihtsalt ära.

„Ainult küsimus. Kes ütles, et Ukraina on kahe aasta pärast üldse olemas maailmakaardil? Kuigi ameeriklastel on ilmselt juba ükskõik – nad on juba nii palju panustanud „Vene-vastasesse” projekti, et kõik muu on juba tühiasi…,” lisas Medvedjev.

Kommentaarid
(Külastatud 644 korda, 1 külastust täna)