Trump: Biden tõmbab meid kolmandasse ilmasõtta

USA ekspresident Donald Trump ütles, et president Joe Biden tõmbab USA kolmandasse ilmasõtta. President Trump ütles Newsmaxile, et „keegi ei uskunud, et olukord võib nii kiiresti nii hulluks minna” USA-s, hoiatades, et president Joe Biden tõmbab USA-d kolmandasse ilmasõtta.

Trump ütles, et ilmselt ei suuda enam miski ära hoida tema kandideerimist uuesti presidendiks 2024. aastal. Tema sõnul tuleb USA uuesti suureks teha, kuna riigis on asjad väga kiiresti täiesti käest ära läinud. Keegi ei uskunud, et see võib juhtuda nii ruttu.

„Ma pean ütlema, et ma armastan meie riiki. Ma teen seda, mis on riigile õige,” ütles Trump.

Trump alustas oma 15-minutilist eksklusiivset telefoniintervjuud saatejuhi Eric Bollinguga öeldes, et „riigil läheb Bideni juhtimisel kohutavalt” ja „Ma arvan, et me pole kunagi nii halvas seisus olnud.”

„Meie riik on suures hädas,” jätkas Trump. „Meie riik pole kunagi olnud sellises olukorras. Ja me oleme tõsises ohus Ukrainas ja Venemaal toimuvaga. See võib lõppeda maailmasõjaga, kui nad niimoodi seda lahendavad. See on hull, mida nad teevad. See on hull.”

Trump hoiatas, et Iraan on muutumas tuumariigiks, Hiina on tõusmas maailma suurriigiks ja Venemaa sõdib Ukrainaga – see võib sütitada kõik, kui meie riiki üle maailma „ei austata”.

„Te ei saa loota sellele, et Hiina teeb Ameerika taas suureks, seda võin teile öelda,” ütles Trump.

Olukord on hull, kuna „oleme majanduslanguses”, ütles Trump. „See ei ole midagi, mis juhtub kahe aasta pärast, nagu räägitakse, et tuleb majanduslangus. Me oleme juba majanduslanguses.”

Kommentaarid
(Külastatud 1,107 korda, 1 külastust täna)