Soomes algas riiklik kampaania, mis kutsub inimesi taas ühistransporti kasutama

Soomes algas täna, 7. juunil 2022. aastal üleriigilise ühistranspordi kampaania jätk. Kampaania julgustab reisijaid uuesti ühistransporti kasutama. Kampaania peatus 2021. aasta lõpus halveneva koroona olukorra tõttu.

Ühistranspordi kampaania põhjus on koroonapandeemia ajal toimunud ühistranspordi reisijate arvu järsk kukkumine. Kampaaniaga julgustatakse reisijaid naasma ühistransporti ning selle kaudu inimesi ja sündmusi külastama. Kampaania põhisõnum on „Ootan sind”. Kampaaniat näidatakse erinevates suhtluskanalites – veebis, raadios ja sotsiaalmeedias.

Ühistranspordi kampaaniat viivad ellu transpordi- ja sideministeerium, Soome transpordi- ja kommunikatsiooniagentuur Traficom, Soome Raudtee ja riigikantselei infokeskkond Suomi toimii.

Kampaania sai alguse 2020. aasta suvel toimunud arutelufoorumitest, kus teede- ja sideminister Timo Harakka kohtus ühistranspordi ettevõtjatega ning sündis esimese ühistranspordi toetamise kampaania idee. Käimasolev ühistranspordi kampaania on nüüd jätk 2020. aasta suvekampaaniale.

Kommentaarid
(Külastatud 432 korda, 1 külastust täna)