Soome parimaks õlleks valiti Saku Originaal

Soome parimaks heledaks lager-tüüpi õlleks valiti väljaande Helsingin Sanomat suures õlletestis Saku Originaal. Õlu sai maksimaalsed 5 tärni ja on valmistatud Soomes Keraval Sinebrychoffi õlletehases.

Saku Originaal on Soome mõistes odav, 0,33-liitrine purk 4,4-protsendilise alkoholisisaldusega õlut maksab 1,42 eurot.

Neli tärni said Marsalkka lager (Saimaa Brewing Company) ja Pirkka III-olut täyteläinen (Olvi).

Kolme tärni õlled on Lidl kotimainen olut (Lidli tellitud õlu, valmistatud Soomes), Rainbow vaalea lager (Sinebrychoff), Sandels 4,7 % (Olvi), Kotimaista vaalea lager (Olvi), Keisari lager (Nokian panimo), Pirkka III-olut 4,5 % (Olvi), Karhu 4,6 % (Sinebrychoff) ja A.Le Coq Premium 4,5 (Olvi tehas Soomes).

Kahe tärni õlled on Foster’s olut (Hartwall, toodetud EL-is), Aura 4,5 (Hartwall), Galereux Premium lager (Lidli jaoks toodetud Prantsusmaal), Legenda (Hartwall), Velkopopovicky Kozel Premium (toodetud Poolas tehases Kompania Piwowarska Poznan), Karjala (Hartwall) ja Nobelaner saksalainen III-olut (Lidli jaoks toodetud Saksas).

Ühe tärni õlu on Perlenbacher Premium lager (Lidli jaoks toodetud Saksas).

Kommentaarid
(Külastatud 1,205 korda, 1 külastust täna)