Putini truu jünger: sõda jätkub niikaua, kuni Ameerika liitlased on ära võetud ja nad on vabandanud

Venemaa presidendi Vladimir Putini truu jünger, Tsetšeenia juht Ramzan Kadõrov ütles värskes videopöördumises, et sõda tuleb jätkata niikaua, kuni Vene-vastased Ameerika liitlased on ära võetud ja nad on vabandanud.

„Meie seljataga on Venemaa, me võidame ja see ei puuduta ainult Ukrainat,” ütles Kadõrov, „Ukraina meiega enam ei sõdi. Me võidame ka NATO-t. Me karistame ka neid riike, mis kuuluvad NATO-sse. Ameerika on kaugel ja nad kasutavad ära Euroopa riike.”

Kadõrov ütles, et kui see oleks tema teha, siis võtaks ta ära kõik riigid, mis Putinisse ja Venemaasse lugupidamatult suhtuvad. Ameerikal ei jää siis alles liitlasi.

„Sõda jätkub niikaua, kuni kõik sanktsioonid on eemaldatud ja vabandatud. Sõditakse headuse ja õnne eest, sõdimine on nauding. Meie saame sellest naudingu. Nagu ütles Vladimirovitš (Putin), meie sureme kui mehed, nemad kärvavad. Vot tak,” ütles Kadõrov.

Enne seda lubas Kadõrov, et peagi algab „tõeline” erioperatsioon, millega kaasneb „üllatus”, nii et Ukraina võitlejad on sunnitud põgenema mitte ainult linnadest, vaid tervest riigist.

Ühtlasi kutsus Kadõrov üles Ukraina presidenti alla andma, vastasel korral on temaga kõik.

Kommentaarid
(Külastatud 1,080 korda, 1 külastust täna)