Juhtum Soomes: restorani juhataja lõi tangokuningale pudeliga pähe

Ööl vastu tänast pühapäeva, 19. juunit kella 2.30 ajal lõi ühe Vantaa restorani juhataja tangokuningale Jukka Hallikainenile pudeliga pähe.

Jukkaga koos olnud teine tangokuningas Marko Maunuksela kirjutab sotsiaalmeedias:

Oli see vast vahva lõpp toredale peole! Kell 02.30 lõi Vantaa restorani restorani juhataja Jukkale veinipudeliga täiesti põhjuseta pähe. (lugesite õigesti, restorani juhataja!) Olime suurema seltskonnaga peomeeleolus restorani ülakorrusel ja see härra istus, ilmselt puhates samade laudade taga. Ta oli isegi Jukkale juua pakkunud, kuna nad olid varasemast tuttavad. Järsku, ilma igasuguse kära ja hoiatuseta, isegi ilma igasuguse aruteluta võttis see tüüp coolerist pudeli veini, valas järelejäänud veini klaasidesse ja lõi Jukkale tühja pudeliga pähe. Täiesti hoiatamata ja ootamatult.

Oli õnn, et pudel katki ei läinud ja näiteks silma ei läinud. Kõige selle juures on väga jahmatav see, et turvatöötajad ei eemaldanud seda juhataja-härrat isegi baarist, kuigi seda kõvahäälselt nõuti. Kui lööja oleks olnud keegi teine, siis ma arvan, et ta poleks oma jalgu alla saanud, enne kui oleks kuulsa „kael-tagumiku” võttega välisukse poole viidud. Selle asemel turvakad ainult rahustasid meid, et midagi ei järgneks. Lisaks, kui Jukka juristist vend selle tüübiga vahetult pärast juhtumit üsna rahulikult rääkis, sai ta ta kaks korda vastu vahtimist. Ei ole võimalik, et selle tüübi ametikoht võimaldas tal restorani jääda pärast sellist vägivaldset rünnakut.

Alles siis, kui politsei jõudis kohale umbes pool tundi pärast rünnakut, viisid nad mehe baarist välja ja võtsid kaasa. Nüüd on pea lapitud, tehtud kuriteoteated. Asi sellega ei lõppe. Tahan meie seltskonna nimel avaldada suurt tänu parameedikule, kes oli samal ajal baaris ja enne kiirabi saabumist appi tuli. Aitäh ka mitmele pealtnägijale, kes soovisid nähtut politseiga jagada.

Edit: „Meil pole midagi sündmuskohaks olnud restorani vastu. Vaid paar töötajat on käitunud veidi hooletult.”

Kommentaarid
(Külastatud 535 korda, 1 külastust täna)