Extreme-urheilu: mitä on, kaupunkia, ilmassa, vedessä ja paljon muuta!

Extreme-urheilut ovat sellaisia, joihin liittyy jonkinlainen riski tai fyysinen vaara ja jotka lisäävät adrenaliinia, koska ääriolosuhteiden, kuten pituuden, nopeuden ja voimakkaiden tunteiden vuoksi, ihmiskeho vapauttaa tätä hormonia, joka pystyy luomaan uskomattomia hyvinvoinnin tunteita.

Extreme-urheilussa sertifioitujen laitteiden käyttö on välttämätöntä, koska tämä mekanismi on välttämätön harjoittelijoiden turvallisuuden takaamiseksi.

Huolimatta kaikista extreme-urheilun vaaroista, muista, että niillä on monia etuja, ja jotkin niistä ovat lisääntynyt joustavuus, lihaskunto, lisääntynyt ilo, motivaatio, vapaus ja pienempi sairausriski.

Tässä artikkelissa puhumme hieman tietyn tyyppisistä extreme-lajeista, joihin kuuluvat kaupunki-, ilma- ja vesiurheilulajit, katso niitä ja hyödynnä tilaisuus aloittaa joidenkin niistä suunnittelu ja harjoitteleminen sekä tilaisuus lyödä vetoja erilaisiin urheilua Bet20 ssä!

Urbaania extreme-urheilua

Extreme-urheilu voi olla polku itsetuntemukseen, jossa sen harrastajat voivat löytää itsessään toistaiseksi tuntemattomia puutteita ja ominaisuuksia. Tässä mielessä modaliteettia valittaessa on tärkeää, että sinulla on siihen affiniteettia ja että se tarjoaa sinulle hyvinvointia. Alla luetellaan joitakin kaupunkien extreme-lajeja, katso se!

Rulla Laudat

Rullalautailu syntyi 1950-luvun puolivälissä Kaliforniassa Yhdysvalloissa, ja sen keksijät olivat surffaajia, jotka laskuveden aikana laittoivat pyörät pelilaudalle ja loivat “asfaltti surffauksen”. Laji sai maailmanlaajuista näkyvyyttä kuitenkin vasta vuonna 1990 Tony Hawkin rullalautailun kautta.

Rullalauta on lauta, jossa on kaksi kuorma-autoa, neljä pientä pyörää ja laakerit. Se on tällä hetkellä laajalti harjoitettu extreme-laji, ja tämä toimintamuoto koostuu tasapaino liikkeiden suorittamisesta laudalla ja liukumisesta maassa. Lisäksi monet harrastajat pitävät urheilua elämäntapana.

Pyöräily

Pyöräily on tällä hetkellä yksi harjoitetusta kaupunkien extreme-lajeista, sillä sitä voivat harrastaa lähes kaikki ja siihen on valtavasti erilaisia ​​modaliteetteja. Lisäksi urheilu on peruskategoria triathlonissa, urheilussa, jossa yhdistyvät juoksu, uinti ja pyöräily.

Yksi suosituimmista pyöräily muodoista on maastopyörä, jonka radikaalimpiin osiin kuuluu lukuisia riskialttiita liikkeitä, esteitä ja hyppyjä, ja sen kilpailut käydään hiekkaradoilla. BMX, luokka, joka koostuu äärimmäisistä liikkeistä, ja maantiepyöräilystä, joka on harjoitettu modaliteetti, pidetään rennommin.

Extreme-urheilua ilmassa

Ilmassa harjoitetut extreme urheilulajit pystyvät tarjoamaan äärimmäisiä annoksia adrenaliinia, antamaan elämälle entistäkin erityisemmin merkityksen, sekä lisäämään ainutlaatuisia tunteita ja herättämään harjoittavissa pitkäaikaista intohimoa. Tututu up isiin mentelmin alta já rakastan!

Laskuvarjourheilu

Laskuvarjohyppy on extreme-laji, jossa harjoittaja hyppää vapaassa pudotuksessa koneesta nopeudella 200-350 kilometriä tunnissa ja avaa tietyllä hetkellä laskuvarjon, joka jarruttaa ja sallii laskeutumisen. Ensimmäiset laskuvarjohypyt kirjattiin vuonna 1878, ja ensimmäiset hypyt suorittivat André-Jacques Carverin vaimoineen.

Laji tunnustettiin kuitenkin vasta 1950-luvulla, toisen maailmansodan päättymisen jälkeen. Lajien harjoittaminen edellyttää yli 18-vuotiaana, läpäisevää lääkärintarkastusta sekä teoreettisen ja käytännön kurssin suorittamista Skydiving Confederation hyväksymässä koulussa.

BASE-hyppy

Perushyppy on urheilulaji, jossa harjoittaja hyppää täysin epätavallisista paikoista, kuten rakennuksista, kallioista tai silloista, ja seikkailun ja adrenaliinin ystäville tämä laji on ihanteellinen. Mutta varokaa, Base Jumping Illa on suuri kuoleman- tai onnettomuusriski, minkä vuoksi se on kielletty muissa maissa.

Perushyppy on suosituin Yhdysvalloissa ja Sveitsissä, ja ensimmäisen hypyn maassa teki vuonna 1993 amerikkalainen Mark Hewitt. Tämän muodon harjoittamiseksi on suuren rohkeuden lisäksi oltava myös siipipuku ja laskuvarjo, ja aluksi urheilijan on täytynyt hypätä laskuvarjolla vähintään 100 kertaa.

Extreme vesiurheilu

Extreme-vesiurheilu tarjoaa monia etuja, kuten lisääntyneen itseluottamuksen, lisääntyneen lihasvoiman, lisääntyneen kestävyyden sekä hyvän hyvinvoinnin, rauhan, onnellisuuden ja integroitumisen luontoon. Tutustu alta joihinkin käytäntöihin ja hanki inspiraatiota aloittaaksesi extreme-vesiurheilun harrastamisen.

Selaa

Ei tiedetä varmasti, milloin surffaus syntyi, koska aiheesta on vain vähän tarinoita, mutta jotkut historioitsijat puolustavat ajatusta, että laji syntyi Polynesian saarilla, kun jotkut asukkaat lähtivät kalastamaan ja palaamaan maihin nopeammin, heidän veneensä. liukui aaltojen läpi.

Vuonna 1778 James Cook tuli Havaijille ja sai idean tuoda urheilun Eurooppaan, ja 1950-luvulla urheilusta tuli erittäin suosittu Yhdysvalloissa, erityisesti Kaliforniassa. Nykyään urheilulaji on erittäin suosittu Brasiliassa ja sen harjoittamisen päävarusteena ovat laudat, joita on saatavana eri kokoisina ja -muotoisina.

Bodyboarding

Bodyboarding on meren aalloilla harjoitettava dynaaminen extreme-laji, jossa urheilija liukuu merivedessä, kaarteessa tai kasvot hiekkaan, ja Tom Morey tunsi harjoituksen pitkään nimellä morey boogie. surffilaudan keksijä.

Surffauksen tavoin bodyboarding on meressä harrastettava urheilulaji, ja tässä mielessä neopreeni pukujen käyttö on ihanteellista, jotta harrastajalla ei ole kylmää.

Lisäksi jotkut bodyboarders käyttävät kananjalkoja saadakseen paremman työntövoiman ja laudan hallinnan.

Hyödynnä vinkit ja aloita yhden näistä extreme-lajeista!

Tässä artikkelissa esittelemme joitakin tärkeimmistä extreme-lajeista, joita harjoitetaan ympäri maailmaa. Nyt kun sinun on valittava useista extreme-lajeista, joita voi harrastaa sekä kaupungissa, vedessä että ilmassa, sinun tarvitsee vain valita yksi näistä uskomattomista lajeista, valmistella varusteet ja antaa tunteen ja adrenaliini ottaa vallan.

Loppujen lopuksi nämä urheilulajit tuottavat harjoittajilleen paljon adrenaliinia ja tunteita, ja ne tarjoavat paljon hyvinvointia sekä lukuisia terveyshyötyjä, kuten fyysisen vastuksen, keskittymiskyvyn ja paljon muuta!

(Külastatud 362 korda, 1 külastust täna)