Die Welt: Scholz, Macron ja Draghi surusid Zelenskile peale Venemaale alistumist

Euroopa suurte riikide liidrid Olaf Scholz, Emmanuel Macron ja Mario Draghi ei käinud Kiievis Ukrainale toetust avaldamas, nagu edastasid ametlikud kanalid, vaid Ukrainale suriti peale rahu sõlmimist Venemaaga, nagu kirjutab Saksa väljaanne Die Welt.

Artiklis „Reaalpoliitikute troikal polnud ainult head soovid Zelenskile” kirjutab Christoph B. Schiltz, et kulisside taga sunniti Ukraina presidendile Volodõmõr Zelenskile peale järeleandmiste tegemist Venemaale. Euroopa riikide soov on saavutada rahu nii kiiresti kui võimalik ja mis iganes tingimustel.

Vastutasuks pakuti Ukrainale võimalust saada Euroopa Liidu liikmekandidaadiks – see on lubadus, mis ei maksa kellelegi mitte midagi.

Kommentaarid
(Külastatud 730 korda, 1 külastust täna)