VIDEO: Vene juhtiv propagandist ütles, et kas Venemaa võidab sõja, võib hävib kogu inimkond

Venelasi valmistatakse muudkui ette tuumasõjaks. Vene juhtiv propagandist, telekanali RT peatoimetaja Margarita Simonjan ütles riigitelevisiooni saates, et on ainult kaks võimalust: Kas Venemaa võidab sõja Ukrainas või hävib kogu inimkond.

Samas on teada, et Venemaa võimalused sõda tavapäraselt viisil võita on nullilähedased. Ehk siis: venelasi valmistatakse ette tuumasõjaks.

Simonjan ütles saates järgmist:

„Kõik nad usuvad, et meie kindlasti kaotame ja Lääs kindlasti võidab. Ei saada aru, et see on võimatu. See lihtsalt pole võimalik! See kõik lõppeb väga halvasti tervele inimkonnale, või meie võidame. Kolmandat võimalust siin ei ole.

Kui küsitakse, kui kaua kestab see meie eraldumine, vastandumine Läänele, siis minul on ainult üks versioon: Sõbrad, see on igaveseks. Harjuge ära selle uue eluga. Ma ei suuda enam kuulata vingumist selle kohta, et „meil on lastest kahju”. Mille poolest teil on lastest kahju? Mõnedel inimestel on kahju, et nende lapsed ei saa enam Läänes õppida, et nende jaoks pole enam avatud „uus maailm”, et nad on nagu natuke suletud.

Mina ütlen neile: Inimesed, rõõmustada on vaja. See „uus maailm” liigub sellise kiirusega nagu kiirrongiga põrgusse, et te veel ütlete 10 aasta pärast: „Suur tänu teile, et mu laps ei õppinud kunagi Läänes! Tänu sellele on ta edasi minu laps ja normaalne inimene.”

Ükskõik, mis ka poleks ja kuidas me ka ei käituks, kestab vastuseis nendega vähemalt meie eluea lõpuni.”

Kommentaarid
(Külastatud 5,117 korda, 1 külastust täna)