VIDEO: Kasahhi mees kutsub üles Venemaad jagama – võtame tagasi oma alad, soomlased las võtavad oma

Kasahhi mees kutsub sotsiaalmeediasse pandud videos üles Venemaad jagama ja võtma tagasi oma alad.

Mees räägib järgmist:

„Ma tahan pöörduda nende venekeelsete kondoomide poole. Tõmmake tagasi, närud, võid teid veristatakse, kurat nagu oinaid. Kasahhid on rahumeelne rahvas. Tahate elada, siis elage, aga ärge puutuge, üle oma riista pole vaja hüpata.

Me olime, oleme ja seda ka tulevikus. Aga kui see jätkub, kurat, siis veristatakse teid nagu oinaid. Kui tahate sõdida, siis sõdige Ukraina eest. Lööme selle Russia puruks. Võtame tagasi oma Tjumeni, Saraatovi ja Orenburgi. Ülejäänu las võtavad soomlased, ja poolakad. Ja siis on sellega kõik.”

Kasahhid on vihased, kuna Venemaa tahab kaasata Kasahstani sõdureid sõtta Ukrainaga.

Video on siin:

 

Kommentaarid
(Külastatud 2,967 korda, 1 külastust täna)