Putini salga uus video: Ajame Johnsoni hangu otsa

Vene muttidest koosnev Putini salk on saanud hakkama uue videoga, milles võetakse ette Briti peaminister Boris Johnson.

Mutid räägivad, et lugesid Telegrami kanalist, kuidas Briti peaminister Boris Johnson on saatnud salajase kirja luureagentuurile MI6, et välja töötada nimekiri TOP 100 ametnikest Venemaal. Selle kirja järgi tuleks need isikud likvideerida, kui Ukraina sõjas Venemaaga läbimurde saavutab.

„Kas oled aru kaotanud, Johnson?” küsib üks naistest. „Me nõuame Briti saatkonna kohest sulgemist Venemaal, et teid lurjuseid siin lähedal nähagi poleks!”

Naine räägib, et Venemaad tahetakse tükkideks rebida. Kõik! Te olete aru kaotanud! Milleni see kõik on läinud? Vastasel korral ajab Venemaa teid kõiki hangu otsa! Kas kuulete meid?!

Teine naine räägib, et on pettunud Johnsoni tegevuses. Ta ei tohiks Putinit puutuda. Üleüldse on Venemaa võimas ja meie võidame.

Kolmas naine räägib, et Briti saatkond tuleks sulgeda Moskvas, kuni käib sõda Ukrainas.

Neljas naine räägib, et inglased kogu aeg suruvad Venemaad. See oli nii juba tsaariajal, see jätkus nõukogude ajal ja jätkub ka nüüd. Meil hakkab juba kannatus katkema, rääkis naine. Pange see saatkond kinni. Likvideerige nad siit kõik ära kus kurat.

Viies naine räägib, et Johnson, ära meie pärast muretse, ära puutu meie asjadesse. Mis sa torgid seda Ukrainat, mis sa sekkud seal? Ukraina oli Venemaa tütar ja nüüd oled rahvad teinetesega tülli ajanud. 1945. aastal ei võidetud Venemaad, tsaariajal samuti mitte. Võit on olnud meiega ja on ka edaspidi. Me võtame su hangu otsa ja tõstame üles. Vot nii võtame hangu otsa ja tõstame üles. Sinu Suurbritannia tõstame samuti üles. Me läksime Berliini välja, aga nüüd läheme Suurbritanniasse. Tahad meil riigipööret korraldada? Ei õnnestu! Meie ülemusi sa kätte ei saa. Sul pole õigust meie pinnale astuda! Me ei anna kunagi oma Venemaad ära! Mitte Ameerika ei juhi tulevikus maailma, vaid Venemaa ja president Putin.

Video on siin:

Kommentaarid
(Külastatud 991 korda, 1 külastust täna)