Ootamatu areng: osa Lääne firmasid jätkab tegevust Venemaal, seda vaatamata lubadustele sealt lahkuda

Osa Lääne firmasid jätkab Venemaal tegevust vaatamata lubadustele sealt lahkuda.

Nii näiteks jätkavad Venemaal tegevust Prantsuse kodukaupade müügifirma Leroy Merlin, Prantsuse jaekaubandusfirma Auchan, USA arvutifirma Apple, Saksa hulgifirma Metro Cash & Carry, Hiina elektroonikafirma Huawei ja Saksa kaubandusfirma Globus.

Venemaalt on lahkunud või seal tegevuse peatanud USA tubakafirma Philip Morris, Saksa autofirma Volkswagen, Prantsuse autofirma Renault, Jaapani autofirma Toyota, Korea elektroonikafirma Samsung, Rootsi mööblifirma IKEA, Korea autofirma Kia, Saksa autofirma Mercedes, Šveitsi toiduainetootja Nestle, Saksa autofirma BMW, Koera autofirma Hyundai, USA toiduainetootja Mars, Prantsuse toiduainetootja Danone, Korea elektroonikafirma LG ja Saksa elektroonikafirma Bosch.

Kommentaarid
(Külastatud 1,110 korda, 1 külastust täna)