Mida tähendab efektiivne intressimäär?

Kas sa oled soomlane või elad lihtsalt soomes? Nagu meie kallid kalevipojad, kes käivad Soomes töötamas, et nende pered Eestis elatud saaks. Kas sa oled kunagi mõelnud, mida tähendab efektiivne intressimäär või kuidas seda arvutatakse? Äkki ei peagi ise sed arvutama ja selle jaoks leidub mõni kalkulaator?

Kõigile küsimustele ehk vastuseid me anda ei saa, aga intressimäära jaoks leidub üks korralik ja arusaadav kalkulaator küll. Jah, tegemist on soomekeelse kalkulaatoriga, aga sellegipoolest osatakse sind aidata, et saaksid oma intressimäära teada.

Efetiivset intressimäära kasutatakse selleks, et sa saaksid võrrelda oma erinevaid investeerimise võimalusi. Intressimäär on lühidalt öeldes üks arv, mis arvestab kõiki sinu laenukulusid samamoodi ning võibolla isegi veel laiemalt kui on päris reaalne aastaintress, mida uuritakse tihti.

Kui soovid saada oma vajadustele vastavat laenu, aga ei ole leidnud seda kõige õigemat, siis kliki siia teksti ära peidetud lingile. Antud vormis või tabelis, mis sul seal avaneb, kutsu kuidas soovid, saad sisestada laenutaotluse jaoks vajalikud andmed ning selle turvaliselt ja kiirelt teele saata. Kuid meeles tuleb pidada, et antud tabel ei anna sulle laenu, vaid toob sinuni kuni 20 erinevat teenusepakkujat, kes pakuvad sinu tingimustele ja soovidele vastavat laenu. Oluline on see, et see kõik on tasuta ning ei lähe sulle maksma mitte midagi.

Kas tõesti nii palju võimalusi?

Toob päriselt üks väikene vorm nii palju erinevaid teenusepakkujaid sinuni? Vastus on jah. Kui sa ei usu, siis võid julgelt ühe klikki teha ning veenduda. Isegi kui sa pole kindel, kas mõni teenusepakkuja on usaldusväärne siis on see kinnitatud. Kinniatud on see, et kõik pangad, ettevõtted ja internetileheküljed, mis on nende kuni 20 vastuse seas, on usaldusväärsed ning pakuvad sinu soovidele lähtuvalt intressimäära suurust.

Kokkuvõtte

Efektiivne intressimäär on miski, mille olemasolu on kõikide laenude puhul küllaltki oluline. Suur viga on see, et sellele ei pöörata nii palju tähelepanu, kui oleks vaja. Eestinen.fi annab sulle võimaluse liikuda Soome efektiivse intressimäära tabelisse ning seda pisut uurida.

Kui tunned, et sinu jaoks on see kerge, võid julged panna vajalikud andmed vormi, ning selle ühe klikiga edasi saata. Tänu sellele avaneb taotlejal/uurijal vaadata ja võrrelda omavahel teenusepakkujaid, mida võib sealt leida ligi kakskümend tükki.

Kui tunned, et tekib küsimusi või kõik küsimused ei saa vastuseid, võid edastada küsimuse. Oleme valmis aitama iga küsimuse, mure ja probleemiga. Just selleks, et inimene saaks oma kõik väärtuslikud pisiasjad aetud ilma liigse ajakuluta.

(Külastatud 251 korda, 1 külastust täna)