Maksetuista kyselyistä lisätuloja

Lisätulojen hankkiminen kotoa on monen ihmisen mielessä. Erilaisia etänä tehtäviä töitä onkin tänä päivänä tarjolla runsain mitoin, mutta monesti ne vaativat paljon aikaa tai ne eivät vain muuten ole mahdollisia oikean päivätyön ohessa.

Tätä nykyä tarjolla on myös töitä ja erilaisia lisätienestejä, jotka eivät vie paljoa aikaa ja tarjoavat hauskaa ajankulua. Tällaisia ovat esimerkiksi parhaat maksetut kyselyt. Maksetuilla kyselyillä tarkoitetaan netissä tehtäviä kyselyitä, joita täyttämällä ja joihin vastaamalla on mahdollista saada palkkioksi rahaa tai esimerkiksi lahjakortteja netin verkkokauppoihin.

Kyselyt ovat helppoja suorittaa ja ne nähdäänkin tästä syystä hyvänä tapana ansaita hieman ylimääräistä. Kun kyselyt vielä suoritetaan kokonaan netissä, kuulostaa kokonaispaketti todella houkuttelevalta monien korvissa.

Millaisia tuloja kyselyihin vastaamalla onkaan oikeasti mahdollista saada? Ja mitä nämä kyselyt oikeastaan siis ovat? Ilmoitetaanko kyselyistä saatavia tuloja verottajalle? Kaikki ovat oikein valideja kysymyksiä ja niihin paneudumme tässä tekstissä tarkemmin.

Mitä maksetut kyselyt ovat?

Maksetut kysymykset ovat yrityksille yksi tapa tehdä kuluttajatutkimusta sekä selvittää olemassa olevien tuotteiden tai palveluiden tasoa kuluttajien keskuudessa. Kysely on perinteinen tapa tehdä erilaisia markkinatutkimuksia, mutta tätä nykyä ihmisiä on haastavaa saada vastaamaan kyselyihin vapaaehtoisesti. Tästä syystä markkinointitoimistot ovat ottaneet pienen palkkion mukaan houkuttelemaan vastaajia.

Kyselyitä on todella paljon erilaisia ja niistä saadaan perinteisesti palkkio joko rahana tai lahjakortteina. Kyselyn pituus vaikuttaa siihen millainen palkkio kyselyn suorittamisesta onkaan sen tekijälle luvassa. Kyselyt toimivat paneelien kautta, joihin liittyminen on usein ilmaista. Paneelien kautta kyselyn tehnyt yritys saa valmiin vastaajajoukon kyselylleen.

Kyselyt ovat siis ammattilaisten tekemiä ja niihin on helppo vastata. Vastaajan tarvitsee vain vastata kysymyksiin täysin oman mielipiteensä mukaisesti ja kyselyn hankkinut yritys tekee sen tuloksista omat johtopäätöksensä. Vastaajien nimet ja yhteystiedot eivät mene alun perin kyselyn tilanneen yrityksen tietoon, joten ne ovat täysin anonyymeja.

Kyselyillä on mahdollista päästä mukaviin lisätienesteihin

Eniten vastaajia mietityttävä asia on ehdottomasti, millaisiin tuloihin kyselyihin vastaamalla on mahdollista päästä. Vastaus on, että yllättävänkin hyviin, mutta siihen vaikuttaa moni asia. Perinteisesti kyselyistä saatava rahasumma on alle 10 euroa, mutta ahkerimmat vastaajat ehtivät kyllä vastailemaan useisiin kyselyihin päivässä.

On kuitenkin syytä tarkistaa, millaisia palkkioita mistäkin kyselystä luvataan. Osa kyselyistä on vain muutamien senttien arvoisia, kun taas toisissa palkkio voi olla lähes tuon 10 euroa. Rahat on mahdollista nostaa paneelin kautta, johonkin verkkolompakkoon. Yleisimmin käytetty on PayPal. Osasta kyselyitä palkkiona on myös lahjakortteja.

Vaikka kyselyistä onkin mahdollista saada oikein mukavia lisätienestejä, ei niiden varaan kannata välttämättä laskea ihan kokonaan omaa elantoaan. Kyselyiden suurimpana rajoittavana tekijänä on se, että vaikka olisikin nopea ja ahkera vastaamaan, ei kyselyitä välttämättä ole tarjolla koko ajan. Toisaalta niihin vastaaminen on todella helppoa ja vaivatonta, joten lisätienestinä niitä ei missään nimessä kannata unohtaa.

Maksettujen kyselyiden osalta on myös syytä huomioida, että alalla on ollut jonkin verran epäluottamusta herättäneitä toimijoita. Kannattaa siis täyttää vain netissä hyviä arvosteluita saaneiden paneelien kyselyitä, sillä se on paras keino varmistaa, että saat vapaa-aikasi menetyksestä kompensaation.

Lopuksi

Lisätienestien tekeminen kotoa ei ole ollut koskaan niin helppoa kuin se on tänä päivänä. Monien yritysten tavoitteena onkin aktiivisesti saada lisää tekijöitä omiin toimintoihinsa. Siinä missä etätyöt ovat lisääntyneet viime vuosina, on myös lisätöiden mahdollisuus kasvanut. Maksetut kyselyt eivät ehkä pelasta kenenkään taloutta, mutta mukavia pikkubonuksia niiden avulla on mahdollista saada!

(Külastatud 168 korda, 1 külastust täna)