KUUM: Ukraina valmistub suureks vasturünnakuks, et vabastada Venemaa kontrolli alt kõik alad

Ukraina valmistub suureks vasturünnakuks, et vabastada Venemaa kontrolli alt kõik okupeeritud alad. Asjast rääkis täna Ukraina presidendi nõunik Aleksei Arestovõtš.

Arestovõtš pöördus saates Feigin Live kõigi Venemaa poolt okupeeritud Ukraina alade elanike poole: „Me ei jäta teid! Me vabastame teid relvade abil, lõpetame okupatsiooni… Teie peast ei lange juuksekarvagi. Me valmistume selleks.”

Arestovõtš lubas, et inimesi okupatsioonirežiimiga koostöös süüdistama ei hakata.

Arestovõtš ei soovinud kommenteerida Mariupoli teemat, mis puudutab Vene poole kätte vangi langenud Azovi üksuse sõdureid.

Arestovõtš näitas saates kaarti, millel on kollase värviga tähistatud alad, mis on Vene poolelt kätte võidetud. Punasega on tähistatud alad, mis on Vene vägede käes. Hallid alad punaste alade sees on kohad, kus pole Vene vägesid, kuna Vene poolel pole jõudu, et seal üksusi hoida.

Arestovõtš ütles, et on teada, et Vene vägedele on antud korraldus valmistuda kaitseks, et positsioone hoida. See on nii kogu rindejoone ulatuses Hersonist Harkivini välja. Mõne aja jooksul üritatakse veel edasi tungida, aga valmistutakse kaitseks, ütles Arestovõtš.

Kommentaarid
(Külastatud 1,623 korda, 1 külastust täna)